Vauhtiviulujen vapaakielilaulut


Vauhtiviulujen vapaakielilaulut on alkeisviuluvihko, jonka avulla vapaat kielet ja perusrytmit tulevat tutuiksi leikinomaisesti. Viulukoulun laulut ja lorut vievät musiikkimatkalle eri vuodenaikojen, eläinten ja kulkuneuvojen pariin. Matkaeväänä seikkailulla on niin porkkanaherkkua, hedelmiä kuin suklaajenkkaakin.

Viuluvihko sisältää 42 leikinomaista, sanarytmitettyä alkeisviulukappaletta varustettuna työtapavinkeillä, värityskuvilla, säestysäänellä ja sointumerkeillä. 

Vauhtiviulujen vapaakielilaulut- viulukirja sopii pienten lasten viulun alkeiden opetteluun, viulumuskariin, aloittelevien lasten yhteissoittoon ja hauskoiksi jousiharjoituksiksi. Viuluopetuksen parissa toimiville aikuisille tämä viulukoulu antaa täydennystä alkeisopetuksen työkalupakkiin ja vinkkejä pienten lasten toiminnallisiin tunteihin. 

Kappaleet alkavat E- ja A- kielten lauluista ja laajenevat sitten D- ja G- kielten lauluihin sekä kieliä yhdistäviin lauluihin. Mukana on myös vapaakielistemmoja tuttuihin lauluihin kuten Hämähämähäkkiin ja Rati-riti-rallaan. 

Vauhtiviulujen vapaakielilauluista on tulossa soiva äänite, joka auttaa lapsen kotiharjoittelussa. 

Vauhtiviulujen vapaakielilaulujen jatko-osa Vauhtiviulujen sormilaulut jatkaa vapaakielilauluissa aloitettuja hauskoja viuluseikkailuja.

Vauhtiviulujen vapaakielilaulut nuottivihko 15€ 

Lisätiedot viulujenviemaa@gmail.com

Viulukoulu, alkeisviulukoulu, viuluvihko, alkeisopetus, viulunsoitto, vapaat kielet, viulumuskari, viuluopetus, leikinomainen oppiminen, viulun alkeet, toiminnallinen oppiminen