Ihanat päivät- konsertti

Ihanat päivät- konsertin esiintyjät; Liisa Karhu, Jarmo Kuittinen ja Timo Hacklin
Ihanat päivät- konsertin esiintyjät; Liisa Karhu, Jarmo Kuittinen ja Timo Hacklin

Ihanat päivät- konsertin muusikkoja ovat viulisti Liisa Karhu, laulaja Jarmo Kuittinen (tai Jari Pulkkinen) ja harmonikansoittaja Timo Hacklin. 

Ihanat päivät- konsertti kuljettaa kuulijat Pietro Deiron nimikkokappaleen kautta Oskar Merikannon sävelmaailmaan ja slaavilaisen ja suomalaisen viihteellisemmän musiikin pariin.

Oskar Merikannon musiikista kuullaan iki-ihania säveliä kuten Reppurin laulu, Hiipuva hiillos tummentuu ja Soi vienosti murheeni soitto. Slaavilaista kaihoa ja temperamenttia edustavat mm. Ivanovichin Tonavan aallot ja kansansävelmät Minkä ja Tuoksuvat tuomien. Musiikkimatkan lopuksi palataan kotimaisiin tunnelmiin. Elokuvamusiikista kuullaan Fougstedtin Romanssi ja Godzinskyn Pohjolan yö sekä näytelmämusiikista Myrskyluodon Maija. Konsertin lomassa yleisö pääsee mukaan laulamaan yhdessä joitakin tuttuja yhteislauluja.

Ihanat päivät- konsertti tuo kuulijalle musiikkielämyksiä ja mahdollisuuden palata muistoihin ja muistelemaan mennyttä aikaa, kuulla tuttuja melodioita raikkaina tulkintoina ja osallistua konsertin kulkuun kuunnellen, tuntien, kokien, muistellen ja laulaen.

Ihanat päivät- konsertti oli yksi Joensuun kaupungin Kulttuurikiertue ikäihmisille 2018 kiertueohjelmistoja.

Ihanat päivät konserttia voi tilata eri puolille Suomea esitettäväksi. Yhtye ei tarvitse välttämättä äänentoistoa tai voi ottaa oman äänentoiston mukaan tarvittaessa.