Olen iloinen ja ihmisläheinen musiikkipedagogi ja muusikko Vantaalta ja Joensuusta. 

"Musiikki kuuluu kaikille"- teeman mukaisesti opetan mielelläni lapsia, nuoria ja aikuisia sekä teen muusikon työtä eri-ikäisen kuulijakunnan parissa. Koen tärkeänä musiikin ilon kokemisen ja välittämisen. Pienten lasten opettamisessa koen merkityksellisenä leikinomaisuuden ja yleiset kokonaisvaltaisen oppimisen kysymykset.

Opetustyön ohella sydäntäni lähellä on musiikin soittaminen, sovittaminen ja tekeminen. Soitan freelancerina erilaisissa kokoonpanoissa duoista orkestereihin.

Opintoni koostuvat mm. musiikkipedagogin Yamk (2009, Metropolia)- ja Amk (2004, Pohjois-Karjalan amk)- opinnoista, Opettajan pedagogisista opinnoista (2004, Jkl ammatillinen opettajakorkeakoulu), viuluopettajan jatkotutkinnosta (2004, Jns konservatorio), viuluopettajan opinnoista (1997, Jns konservatorio), varhaisiän musiikkikasvatuksen erikostumisopinnoista (2011, Jkl ammattikorkeakoulu), Yhtisömuusikon opinnoista (Jamk 2019), Lasten ja nuorten erityisohjaajan opinnoista (2010, Kankaanpään opisto) ja sanataideohjaajan opinnoista (2018 Snellman- kesäyliopisto). Tällä hetkellä opiskelen Suzuki- viuluopettajan opintoja Helsingissä (taso I 2019, taso II 2021, taso III 2022).  

Olen toiminut syksystä 2022 alkaen viuluopettajana Riihimäen musiikkiopistossa, Tuusulanjärven avoimessa musiikkikoulussa, Sipoon opistossa sekä viulu- ja päiväkotimuskariopettajana Porvoon seudun musiikkiopistossa. Joensuussa toimin edelleen viulu-, alttoviulu- ja yhteissoitto-opettajana Jns seudun kansalaisopistolla ja Musiikkikoulu Musa-Pekassa.

Olen toiminut soitonopettajana Pohjois-Karjalan ja Kainuun alueella 1997-2008, Kankaanpään musiikkiopistossa 2008-2011, Pielisen-Karjalan musiikkiopistossa 2011-2014, musiikin vs.koulutussuunnittelijana 2014-2017 Jns seudun kansalaisopistossa ja päätoimisena tuntiopettajana Jns konservatoriossa 2017-2022 (taiteellisen työn virkavapaa lv. 2021-22). Konservatoriolla vedin muskareita 0-6- vuotiaille lapsille ja toiminut päiväkotien musiikkikasvatuksen kouluttajana Musiikki päivään- hankkeessa 2020-21. 

Kirkkomuskareita ohjasin Pielisensuun seurakunnassa syksystä 2017-2022 (0-5- vuotiaille)(taoteellisen työn virkavapaa lv. 2021-22).

Lukuvuoden 2021-22 olin Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahaston taiteellisen työn apurahavuodella. Vuoden aikana työstin Lorujunan vuodenajat- levyä ja kirjaa, Viulujen viemää- Vauhtiviulut levyä ja kirjaa ja vedin Lorujunan vuodenajat osallistavia lastenkonsertteja ja työpajoja sekä viulupajoja sekä muita konsertteja ja taiteellista työtä.

Soitan erilaisissa soitin- ja kamarimusiikkiyhtyeissä duoista orkestereihin (klassinen, viihde-, lasten- ja kansanmusiikki, artistisäestykset). Olen esiintynyt Suomen lisäksi mm. USA:ssa, Espanjassa, Venäjällä, Singaporessa, Euroopassa ja Pohjoismaissa.

Teen myös sävellys-, sanoitus- ja sovitustyötä. Mm. Viulujen viemää- yhteissoittokirja Suomen Kulttuurirahaston Satakunnan rahaston apurahalla 2009, Hiiri Hirmuinen lastenooppera vuonna 2010, Lorujuna monitaidemateriaali Otavan kirjasäätiön apurahalla 2018 ja Lorujunan vuodenajat 2020-21 (Pohjois-Karjalan Taike:n apuraha).

Olen konsertoinut mm. Saija Tuupasen, Heidi Pakarisen ja Teuvo Oinaan joulukonserteissa, Tommi Soidinmäen ja Eeva Saarenpään Tauno Ja Ansa musiikkiteatterissa, Kotiteollisuuden Kotiteollisuus- levyn levytyksen ja levynjulkaisukonserttien viulistina, Joulumieltä jokaiselle- kiertueen viulujen äänenjohtajana (solisteja mm. Danny, Johanna Rusanen-Kartano, Arja Koriseva, Laura Pyrrö, Jukka Kuoppamäki), erilaiset produktiot Juse Venäläisen ja artistien kanssa, monissa kamarimusiikki- ja kuoroproduktioissa äänenjohtajana sekä viulukonserteissa mm. pianisti Henna Hirvikankaan ja harmonikansoittaja Timo Hacklinin kanssa.

Lopuksi kiinalaisen sanonnan myötä musiikin iloa sinulle lukijani: "Istuta sydämeesi vihreä puu, niin laululintu voi muuttaa sinne".