Hengellisen musiikin helmet- konsertit

HENGELLISEN MUSIIKIN HELMET- KONSERTIT

Pasi Mustonen, tenoribaritoni

Liisa Karhu, viulu ja alttoviulu

Tuula Mieskonen, piano tai Timo Hacklin, harmonikka

Hengellisen musiikin helmet- konsertissa kuullaan ihmisille rakkaita hengellisiä säveliä laulettuina ja soitettuina esityksinä. Ohjelmakokonaisuutta voidaan muunnella vuodenajan ja teeman mukaisesti.

Pasi Mustonen on opiskellut klassinen laulu pääaineenaan muusikon ammattiopinnot. Hän on konsertoinut ja toiminut kesä- ja sijaiskanttorina eri seurakunnissa. Pasilla on paljon tallenteita YouTubessa ja hän on yksi YouTuben seuratuimpia suomalaisia hengellisiä laulajia.

Liisa Karhu on valmistunut musiikin ylemmästä korkeakoulututkinnosta (musiikkipedagogi Yamk) Metropolia- ammattikorkeakoulusta. Lisäksi hän on tehnyt mm. Viulunsoitonopettajan jatkotutkinnon (A) ja alttoviulun musiikkipedagogin opinnot (B). Liisa toimii viuluopettajana Riihimäen ja Porvoon seudun musiikkiopistoissa, Tuusulanjärven avoimella musiikkikoululla ja Sipoon opistossa. Hän toimii myös muusikkona eri produktioissa, säveltää ja sovittaa musiikkia sekä on levyttänyt mm. Kristallivirta- soololevyn.

Tuula Mieskonen on toiminut eri seurakunnissa ja kokoonpanoissa pianistina 1990- luvulta lähtien. Hän on soittanut pianoa mm. TV7 - lähetyksissä eri produktioissa. Tuula on tehnyt hengellistä musiikkia liki 20 vuoden ajan. 

Lisätiedot Hengellisen musiikin helmet- konserteista viulujenviemaa@gmail.com