Lorujuna- Monitaidekirja, Cd, lastenkonsertit ja työpajat

Lorulaari- orkesteri Liisa Karhu, Niina Juntunen, Timo Hacklin ja Kari Lauronen Lorujuna- konserteissa
Lorulaari- orkesteri Liisa Karhu, Niina Juntunen, Timo Hacklin ja Kari Lauronen Lorujuna- konserteissa
Lorujuna kirjan etukansi
Lorujuna kirjan etukansi

Tervetuloa Lorujunan seikkailujen pariin! Lorujunan mukana pääset retkille eri vuodenaikoihin ja tekemään matkaa lorujunalla, satuautolla ja viuluveturilla. Matka taittuu niin keltaposkiauringon loistaessa kuin Yksinäisen tuulen soidessa hiljaa. Matkaseuraa ja tunnelmia on monenlaisia. Missä tanssitaan Hyväntuulen jenkkaa? Mitä junamatkalla on eväänä? Tule mukaan Lorujunan seikkailujen pariin! 

Lorujuna - Musiikkia ja monitaidetta materiaali koostuu erillisestä nuottikirjasta ja Cd- levystä. Materiaali sisältää 24 kappaletta musiikkia ja monitaidetta. Lauluihin ja loruihin on liitetty eri taidemuotojen tehtäviä teeman ympärille sekä värityskuvat. Sana- ja kuvataide-, liikeilmaisu-, kädentaito- ja musiikkitehtävät ovat leikinomaisia ja lapsen maailmaan sopivia.

Lastenkonsertin taikaa loihtivat laulaja-basisti Kari "kettu" Lauronen, viulisti-loruttelija-kantelisti Liisa "kissa" Karhu ja hanuristi Timo "kuljettaja" Hacklin ja laulaja Niina "orava" Juntunen.

Lorujuna- teemalla toteutetaan tilauksesta myös työpajoja lapsille ja lapsiperheille sekä lyhytkursseja lasten parissa toimiville.

Lorujuna- lastenkonsertin ja monitaidemateriaalit on koonnut viulisti ja musiikkikasvattaja Liisa Karhu. Lorujuna- materiaali sai Otavan kirjasäätiön apurahan keväällä 2018. Materiaalia saa ostettua Liisan kautta (tilaukset viulujenviemaa@gmail.com), Varhaiskasvattajien materiaalipankista ja nettikirjakauppa Booky.fi:stä. 

1.painos julkaistiin lokakuussa 2019 ja 2.painos julkaistaan joulukuussa 2020. Kirjan toinen osa Lorujunan vuodenajat (kirja ja cd) julkaistaan alkuvuodesta 2021 (Pohjois-Karjalan Taike:n apurahalla). 

Hinnasto: Kirja 15€, CD 15€, Kirja ja CD yht. 25€

Muskarikirja, nuottimateriaali, nuottikirja, musiikin varhaiskasvatus, varhaisiän musiikkikasvatus, päiväkoti, eskari, alaluokat, muskari, lapsityö, leikinomainen oppiminen, monitaide, taideintegraatio, lastenkonsertit, työpajat

Lorujuna kirjan takakansi
Lorujuna kirjan takakansi